symbool  

Een écht voltooid leven


voltooid leven

Alleen een geheeld en afgerond leven is een voltooid leven. De reisgeleider is er om u te helpen uw leven tijdens de laatste levensfase te helen. Deze periode noemt de reisgeleider de fase van De Held, en het instrument van de reisgeleider is het Heldenverhaal.

Te vaak besluiten mensen dat hun leven voltooid is, voordat ze hun leven geheeld hebben. Sterker nog, hoe meer ongeheelde stukken, hoe meer de neiging om té vroeg over een voltooid leven te spreken! Dat komt doordat met het levenseinde in zicht, vaak de onderdrukte pijn naar boven wil komen. Om geheeld te worden, zodat er waardig afscheid genomen kan worden van het leven. Dit vergt echter veel moed, de moed van De Held. Niet iedereen heeft daar de kracht en wil voor.

Spreken van een voltooid leven kan dan ook te gemakkelijk synoniem worden voor een 'wegwerpleven': in plaats van het te repareren gooien we het maar liever weg...

De reisgeleider gunt het u om uw leven écht te voltooien. En daar wil de reisgeleider u in bijstaan met het Heldenverhaal.

meer over het Heldenverhaal thuisbasis reisgeleider