symbool  

Leven helen, leven rond


leven helen

Pas als u uw leven kunt helen, is uw leven rond. En alleen dan.
Het is niet goed om bepaalde zaken onaangeroerd te laten, als die erom smeken in het licht gezet te worden. Afhankelijk van uw geloof neemt u ze mee naar 'gene zijde', maar onafhankelijk van uw geloof zullen ze hier op aarde na blijven klinken na uw dood.

Met een verlammende angst voor pijnlijke zaken uit het verleden, doet u de kracht van uw laatste levensfase te kort. De reisgeleider noemt deze periode de fase van De Held. Juist omdat u op het punt staat om alles te verliezen, heeft u niets meer te verliezen. Deze levensfase is een geschenk dat niet alle mensen ontvangen: mensen die onderwacht uit het leven weggerukt worden, zijn wat dat betreft pechvogels.

Alles werkt nu mee om uw leven werkelijk rond te maken. Uw levensloop laat zich in volle omvang aan u zien, er is Licht in overvloed om zware stukken te belichten, uw omgeving is meer dan ooit tot verzoening bereid. Kortom, in de fase van De Held kunt u uw leven helen.

De reisgeleider kan u daarbij als geen ander helpen, door voor u uw Heldenverhaal te schrijven. In dit Heldenverhaal, een concreet geschreven boekje, heeft u het over de belangrijkste lessen uit uw leven, over de onderwerpen die er nu aan het eind van uw leven ├ęcht toe doen.

In het Heldenverhaal kunt u uw leven helen,
in het Heldenverhaal maakt u uw leven rond.

meer over het Heldenverhaal thuisbasis reisgeleider