symbool  

Laatste levensfase: de fase van de Held


laatste levensfase

In de laatste levensfase ontvouwt uw leven zich voor u. De intensiteit van deze periode is enorm: vlakbij de dood is het leven het sterkst. Daarom noemt de reisgeleider dit de fase van de Held.

De reisgeleider helpt u om de enorme potentie tijdens de fase van De Held te richten op het Licht. Uw Licht. De kracht die in deze periode vrijkomt, kán uw ballast, uw oude pijnpunten en die van anderen, helen. Deze kracht staat u alleen ter beschikking in de laatste levensfase: u heeft niets meer te verliezen omdat u op het punt staat om alles te verliezen.

De reisgeleider herkent uw situatie, ziet de kracht die erin schuilt. Hij weet dat de fase van De Held per definitie mooi is: de intensiteit ervan is een kwaliteit op zich. De reisgeleider gunt het u om zoveel mogelijk Licht te laten ontstaan op de golven van deze intensiteit. Daar is alle aandacht van de reisgeleider op gericht. De reisgeleider kan u in deze situatie helpen om van uw levensverhaal een Heldenverhaal te maken. En u daarmee helpen om de volle glorie van de laatste levensfase te leven.
Een vreugdevolle taak.

De reisgeleider doet niet aan zorgen en ook niet aan zorg. Daardoor is de reisgeleider volkomen complementair aan de (medische) zorg die u omringt en aan de zorgen van uw naasten.
De reisgeleider loopt niemand in de weg, maar voedt wellicht een dimensie die de zorg effectiever en de zorgen lichter maakt.

meer over het Heldenverhaal thuisbasis reisgeleider